Over Susan

Ik weet het nog precies, jaren geleden was ik aan boord van een cruise. Ik zat op het achterdek te werken met een lekker cappuccinootje, af en toe even opkijkend en turend naar de horizon.  Dat moment, is wat nu achteraf blijkt, het moment geweest wat het eerste zaadje bij mij heeft gepland. Reizen is mijn passie. 

Of het nu per schip is langs de Caribische eilanden of al banjerend met een rugzak door de straten van Beijing op zoek naar de verboden stad. Mijn droom is niets liever dan nog zoveel mogelijk te reizen en te tegelijkertijd (locatie onafhankelijk) te kunnen werken.  

Ingrid

Ik heb Susan leren kennen als een open, warme en hartelijke vrouw met veel kennis en ervaring op het gebied van sales en marketing en de daarbij te gebruiken tools.

Gerard

Graag wil ik Susan aanbevelen bij ondernemers, die op zoek is naar een snelle, resultaatgerichte oplossing om meer klanten te bereiken

Andrea

In 1 gesprek kan jij bij stagnatie weer zorgen voor flow. Het gaat weer stromen. Je denkt echt mee en ik heb het gevoel dat je het echt begrijpt. Ik krijg door jou weer nieuwe inspiratie.

Matthijs

Susan heb ik ervaren als een prettige sparringspartner. Ze is toegankelijk en heeft slimme en praktische ideëen die mij geholpen hebben om m'n marketing strategie anders te benaderen. Zowel qua begrip [waarom] en praktijk. Susan is een aanrader voor iedereen die een toegankelijke sparringspartner zoekt om de marketing van je onderneming te verbeteren.

graag cappuccinootjes drinkt in gezellig koffie cafeetjes

het liefst op reis en in de toekomst locatie onafhankelijk wil werken over heel de wereld

bedenker en organisator is van de grootste cruisebeurs van Nederland

nog wekelijks te vinden is bij TravelXl in de Bilt 

20+ jaar ervaring in sales & marketing 

grote sales teams heeft aangestuurd 

meerdere IT projecten heeft gedraaid

de halve wereld al heeft rondgereisd en gevaren, maar afgelopen jaren regelmatig op een camping te vinden is

6 jaar lang alleenstaande moeder is geweest in een management functie in de reisbranche en soms moeite had alle ballen hoog te houden

heel handig is met computers, haar eigen websites maakt en salesfunnels opzet

beschikt over een grote implementatie kracht

meester is om een idee/plan om te zetten naar resultaat

regelmatig aan boord is te vinden van een cruiseschip om rondleidingen te geven 

ook Touch of Matrix therapeut is voor het opruimen van blokkades en belemmeringen

gelooft in de wet van aantrekkingskracht

Businesstrainingen geeft bij het opleidingscentrum Touch of Matrix

mijn coaches zijn: Patrick van Gils, Peter Post en Eelco de Boer. The Best of the best

sinds 2017 ik mij heb ondergedompeld in de schrijven van pakkende teksten 

bij Monique Vork in de leer ben geweest om te werken met intuïtie en mediumschap 

sinds april 2019 als vaste copywriting coach werkt bij Winst.nl van Eelco de Boer en ben ik een van de sprekers tijdens het grootste online marketing event van Nederland: https://internetmarketingsummit.nl/

 

Mijn motto is: ‘alles is energie’.

Als de energie weer bij jou stroomt, stroomt deze ook weer door jouw bedrijf!

Sinds begin 2018 ben ik fanatiek Mastermoves deelneemster van Eelco de Boer. Ik kan wel zeggen, dit is voor mij een van mijn beste beslissingen geweest. In een hele korte tijd maak ik enorme stappen en zit mijn bedrijf in een hele positieve flow.  

En per 1 april 2019 geef ik elke 2 weken een coachingscall (webinar) voor de deelnemers voor de MasterMoves van Eelco. 

MT /directie lid Cruise Travel – Leidinggevende over grote teams – Projectmanager – Procesmanager – Sales manager -Eventmanager – Applicatie beheerder – en heel veel marketing – Copywriting Coach

Als nuchtere Vianense teksten fanaat en ondernemerscoach piel ik het liefst de hele dag met woordjes.

let's connect!

Opdrachtgevers